2. adventna nedelja

2. adventna nedelja

Lepo vabljeni v Finžgarjev dom v Marijanišče na Opčinah na tretje predavanje g. dr. Jožeta Bajzeka z naslovom KROTKOST JE MOČ POD NADZOROM (blagor krotkim) v petek 15. 12. 2017 ob 20.oo. 

Priložnost za SVETO SPOVED je ob delavnikih pred sv. mašo. Izrednega spovednika tokrat v MAČKOLJAH, žal, ne bo.

DEVETDNEVNICO za božič bomo začeli v soboto 16. decembra.

Hvala lepa za miklavževanje v MAČKOLJAH, skavtom, otrokom – pevcem in g. voditeljici in seveda Miklavžu! Hvala, ker ste se spomnili tudi mene. Vsem  naj Bog obilno povrne!

Naredite JASLICE doma in v cerkvah. Delajte jih skupno! Poskrbimo za čisto ter lepo okrašeno cerkev. Čiščenje cerkve v MAČKOLJAH bo po 3. adventni nedelji. Za dan čiščenja se dogovorite sami. Enako tudi pri KOROŠCIH! V Mačkoljah bodo jaslice naredili nekateri skavti. Hvala!

Lahko kupite stenski KOLEDAR goriške Mohorjeve Družbe po 5 EUR.

V cerkvi v Prebenegu bo v soboto 16. decembra ob 20oo koncert nabožnih pesmi. Lepo Vabljeni!

Upam, da boste ostali zvesti naročniki DRUŽINE in OGNJIŠČA in še povečali število naročnikov. Z branjem širimo znanje, z branjem verskega tiska bogatimo duhovna obzorja in se povezujemo s Cerkvijo. Naročnina za leto 2018 za DRUŽINO je (poravnana do 31. januarja) 101.4o EUR, pozneje 104.oo EUR; posamezna številka 2.oo EUR. Za OGNJIŠČE bo 32.oo EUR; ena št. 2.9o. Iz uredništev se bralcem zahvaljujejo za zvestobo.