2. navadna nedelja

2. navadna nedelja

V torek 17. t. m. je PRAZNIK SV. ANTONA..Vabljeni ste k sv. maši v svetniku posvečeno cerkev v PREBENEGU ob 19.oo, da ga počastimo, se mu zahvalimo ter priporočimo sebe in živino. Prebenežani, pokažite, da je sv. ANTON vaš zavetnik! Pridite, v čim večjem številu. Častimo ga! Tudi iz drugih krajev pridite, častilci sv. Antona!

Tajništvo za edinost kristjanov je 14. maja 1967 izdalo ekumenski direktorij: »Krščanstvo ne more do kraja prepričevalno oznanjati svetu Kristusa, dokler je razdeljeno in needino med seboj, zakaj Kristus je en sam in ne more biti razdeljen«. Tudi vi se potrudite in prihajajte k sv. maši, da bomo enodušno molili ZA EDINOST KRISTJANOV! Prosimo z Jezusom: »Da bi bili vsi eno, kakor si ti, Oče, v meni in jaz v tebi, da bi bili tudi oni v naju, da bo svet veroval, da si me ti poslal. (Jn 17, 21)

Še je čas, da se odločite in postanete  naročniki in bralci verskega tiska: Družine, Ognjišča, Mohorjevih knjig, Pastirčka, Mavrice…

Za dva tedna bom v ponedeljek 23. januarja šel v Strunjan na rehabilitacijo po operaciji kolka. Kot lansko leto bom tudi tokrat vsak večer prihajal maševat. Tudi v nedeljo bom maševal po običajnem urniku.