3. ADVENTNA NEDELJA

3.  ADVENTNA NEDELJA

Priložnost za SVETO SPOVED je ob delavnikih pred sv. mašo. Tuji spovednik bo v MAČKOLJAH v četrtek 22. decembra ob 20.oo uri.

DEVETDNEVNICO za božič bomo začeli v četrtek 15. decembra

Hvala lepa za miklavževanje v MAČKOLJAH, tudi skavtom, otrokom in g. voditeljici! Hvala, ker ste se spomnili tudi mene. Vsem  naj Bog povrni!

Naredite JASLICE doma in v cerkvah. Delajte jih skupno! Poskrbimo za čisto ter lepo okrašeno cerkev. Čiščenje cerkve v MAČKOLJAH bo po 4. adventni nedelji. Za dan čiščenja in kdo bo napravil jaslice se  dogovorite sami. Enako tudi pri KOROŠCIH!

Na voljo so vam Goriške MOHORJEVE KNJIGE. Cel komplet stane 40.oo Eur. Posamezne knjige: Koledar 2017: 18.oo Eur; Darinka Kozinc: Les Goriciennis: 15.oo Eur; Dominik Kacin: Dnevniki, pisma, spomini iz dveh svetovih vojn: 25.oo Eur.

Upam, da boste ostali zvesti naročniki DRUŽINE in OGNJIŠČA. Z branjem si širimo obzorje, z branjem verskega tiska bogatimo duhovna obzorja in se bolj povezujemo s Cerkvijo. Naročnina za leto 2017 za DRUŽINO je (poravnana do 31. januarja) 98.8o EUR. Za OGNJIŠČE bo 30.9o EUR. Iz uredništev se bralcem zahvaljujejo za zvestobo.