33. NEDELJA MED LETOM33. NEDELJA MED LETOMMAČKOLJAH je DAN CELODNEVNEGA ČEŠČENJA v nedeljo JEZUSA KRISTUSA KRALJA VESOLJSTVA. Iz ljubezni do Jezusa vztrajajte pred njim ga častite in slavite. Od enajstih do dvanajstih se vrstite: 1.) MOŽJE, 2.) ŽENE in 3.) MLADINA po 20.oo minut do zaključka, ki bo ob 12.oo z zahvalno pesmijo in blagoslovom.   

TEDNU ZAPOROV se spominjajmo in molimo za zapornike in njihove sorodnike, za uslužbence. Geslo je: GOSPOD USMILI SE! 

Z misijonskim srečelovom ste zbrali 1924.oo EUR. To je zelo lep dar za slovenske misijonarje. Vsem iskren Bog povrni!

Na NEDELJO HVALEŽNICO, ste se lepo izkazali: s pesmijo, molitvijo v naši župnijski cerkvi in v katedrali Sv. Justa, tudi s pripravo darov in še zlasti pritrkovalci s pesmijo zvonov pri nas in v zvoniku katedrale Sv Justa. Vsem iskrena zahvala in BOG VAM VSEM POVRNI! .

Zapirajo se sv. vrata. Po JUBILEJNEM SVETEM LETU USMILJENJA pa verujemo in upamo, da se vrata Jezusovega Presvetega Srca in usmiljenje njegovega Očeta ne zapirata. V njem bo še vedno naše zavetje. Sprejema nas take, kot smo. Ali se mu želimo približati, biti deležni ljubezni, usmiljenja?

Zbiranje darov za pomoči potrebe se v naši župniji, na priporočilo članov ŽPS. podaljšuje do 21. novembra. Hvala za vašo dobroto!