5. VELIKONOČNA NEDELJA


5. VELIKONOČNA NEDELJA


Vsem, ki ste prispevali k lepoti praznika MAJNICE v naši župniji: krasilkam, čistilkam in darovalcem cvetja, g. organistu, pevkam in pevcem, prav iskrena zahvala. Še posebno pritrkovalcem in njihovemu učitelju g. Martinu Tulu. Pohvale vredna je njihova vnema za prelepo pesem zvonov s pritrkovanjem. Iskrena hvala še vam, ki ste za majnico z mlaji – vejami okrasili prostor pred cerkvijo. Bog bodi vsem za vse bogat plačnik! 

KRSTNO SLAVJE: V nedeljo 21. maja bosta starša SARA FOGOLIN in UROŠ TUL ob 11.15 prinesla h krstu hčerko MATEJKO z Mačkolj 144a. Krščenko in starša priporočajmo Bogu in jim čestitamo!

V MAČKOLJAH bo že 55-tič potekal PRAZNIK ČEŠENJ. Upamo, da bo letos ugodno vreme in bo praznik potekal v zadovoljstvo vseh. Zato pa moramo tudi Boga prositi, naj nam bo naklonjen. 

SPOMINJAMO SE JIH V MOLITVI: Naj vas še enkrat spomnim: v sredo 17. maja se bomo ob 12.oo s pogrebno mašo in obredom poslovili od BORISA TULA. Molimo zanj!

Otroci, kje ste? Še vedno vas Marija vabi vsak dan k ŠMARNICAM.

Škofijska Caritas nas je že v postu prosila, da bi zbirali darove za akcijo: zbiranja za Emporij Solidarnosti Škofijske Caritas. V tem supermarketu dobijo družine v stiski zastonj hrano in drugo potrebno. Ker nam ni uspelo te akcije izpeljati  v postu, naj bi se sedaj velikodušno odzvali, in vas prosim, da pokažete svojo dobroto  Dva tedna lahko prinašate darove. Kot že veste, naj bodo darovi taki, da trajajo dalj časa. Že v naprej vsem prav lepa zahvala v imenu Caritas in vseh pomoči potrebnih.

Letos bodo jamarji imeli sv. mašo v jami sv. Socerba njemu v čast, 21. maja ob 17.00. Vabljeni tudi vi.