Župnija sv. jerneja ap. mačkolje

 

SPLETNA STRAN SE POSODABLJA.
PROSIMO ZA RAZUMEVANJE.

-Svete maše med tednom so samo kadar so oznanjene in sicer vedno ob 19.00 uri. Razen, če ni drugače oznanjeno glede časa. Spletna stran oznanil:  HYPERLINK "http://www.zupnija.mackolje.org" zupnija.mackolje.org

Zahvaljujem se Vam za darovane sv. maše in se zanje priporočam tudi v prihodnje, vendar z razumevanjem prosim, da bo včasih maševal kdo drug zaradi mojih pastoralnih obveznostih tudi drugje!!

-Pod daritvenim oltarjem je nabiralnik, kjer lahko oddate kuverte z imeni vaših rajnih z darom za sv. maše za rajne. Kdor pa želi darovati sv. mašo za posameznega rajnega, ali na določen datum, naj se prosim oglasi v zakristiji.

-Danes v v župniji Mačkolje obhajamo vsakoletno »ŽUPNIJSKO HVALEŽNICO«. Povabljeni ste, da bi prinesli darove v obliki poljskih pridelkov med samim darovanjem pri sv. maši in ne prej ali potem!! Ker to daje bogoslužju posebno simboliko. Vse te darove bo župnija darovala tržaški škofijski Karitas, ki jih bo razdelila med uboge. Zato Vas še posebej prosim za Vašo velikodušnost. Prav tako se Vam zahvaljujem za darove, ki ste jih namenili med darovanjem za našo župnijo. Bog Vam povrni!!!

-V torek po sv. maši bo srečanje Slovenska prosvetnega društva Mačkolje. Vabljeni člani!!

-Prihodnjo nedeljo bo ob 16. uri v stolnici sv. Justa tradicionalna »HVALEŽNICA«, na katero Vas v imenu SPS Trst vse slovenske vernike prav prisrčno vabim, da se Bogu zahvalimo za vse, kar je dobrega storil v tem A.D.!! Več info na plakatu!!

-Predvidena seja novoizvoljenega ŽPS-ja naj bi bila v sredo 20. novembra po sv. maši. Na njej bomo izvolili/potrdili predlagane kandidate, predlagali škofu v potrditev nove člane GS-ja ter naredili pastoralni načrt. Zato vljudno prosim spodaj predlagane kandidate, da se udeležijo te seje in s tem potrdijo tudi svoje sodelovanje v okviru ŽPS-ja. Če pa kdo ne zmore iz kakršnega razloga naj mi to prosim sporoči.